Het Nederlandse verenigingsleven vormt het hart van het sponsorbeleid van de Dutchwyse BV. Wij ondersteunen sport in de breedste zin van het woord.
Als lokale sponsor is de Dutchwyse nauw verbonden met een aantal verenigingen, stichtingen en atleten in de Regio. Omdat we begrijpen dat verenigingen van ongekend belang zijn voor de toekomst.
Éën van de atleten uit de regio is Sem Koster.

Sem Koster aan de leiding
Sem Koster

Even voorstellen

Mijn naam is Sem Koster, ik ben nu 18 jaar oud en ik schaats/skeeler al sinds mijn 10de.
Dit seizoen is mijn laatste seizoen als junior en dat maakt dat dit voor mij een heel spannend seizoen is, dit is de 1ste keer dat ik op de skeelers kansen ga krijgen om mezelf te plaatsen voor het EK/WK.

Het 1ste gedeelte van mijn seizoen zit er nu op, en zoals eigenlijk ieder seizoen bestaat dit gedeelte vooral uit toewerken naar- en het racen van de ‘voorjaars klassiekers’ Europacup Geisingen, Gross Gerau en Heerde. Deze wedstrijden zijn normaal gesproken de eerste krachtmeting met het internationale peleton en geven het beste beeld hoe het eventueel op het EK/WK gaat zijn.
Deze wedstrijden zijn goed verlopen voor mij, ik heb het gevoel dat ik mezelf goed heb kunnen meten met het andere internationale geweld en heb zelfs nog een 2de plek behaald op de puntenkoers in Gross Gerau!

De volgende stap voor mij dit seizoen is het NK baan/weg komende 30, 31 mei & 1 juni in het Noord-Hollandse Wervershoof en Medemblik. Naast dat ik hier natuurlijk ga strijden voor de Nederlandse titels is dit voor mij ook het moment dat ik me kan plaatsen voor het EK/WK wat deze wedstrijd extra spannend maakt.
Ik ben me hier nu hard op aan het voorbereiden zodat niets aan het toeval kan worden overgelaten.