Veeam Backup en Disaster Recovery Virtualisatie Specialist

Dutchwyse en Veeam Oplossingen
Dutchwyse is ProPartner en een ervaren reseller van Veeam. Als Veeam partner is Dutchwyse gecertificeerd als Veeam Backup en replication specialist en Veeam Cloud Connect specialist. Hierdoor kunnen wij garanderen dat u altijd ondersteund wordt met de beste service, support, implementaties en migratie op Veeam producten en oplossingen.

Gegarandeerd de laagste prijs
Wanneer u op zoek bent naar snelheid voor een lage prijs dan zit u bij Dutchwyse en Veeam goed. Onze klanten kennen ons als de goedkoopste Veeam reseller en weten dat wij altijd snel leveren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Upload uw kitlist en bereken uw verschil!

Producten en oplossingen van Veeam
Dutchwyse levert de volgende oplossingen van Veeam voor uw organisaite:

  • Veeam Backup en Replication oplossingen
  • Veeam Cloud Connect oplossingen

Veeam Cloud Connect
Met Veeam Cloud Connect zorgt u ervoor dat alle data en virtuele machines van uw organisatie beveiligd zijn. Door de Cloud based Disaster recovery as a service (DRAAS) kunt u altijd uw gegevens terughalen. Dit geldt dus niet alleen voor al uw data, maar ook voor uw virtuele machines (VM’s) en server installaties. Ongeacht de gebeurtenis, de gegevens van uw organisatie zijn altijd veilig dankzij Cloud Connect van Veeam en de Veeam specialisten van Dutchwyse.

Veeam Backup en Replication
Samen met Veeam biedt Dutchwyse een zeer snelle automatische Backup en Replicatie van uw IT-systeem. De Recovery Time Objective van Veeam Backup & Replication is minder dan 15 minuten, waardoor hij vele malen sneller is dan andere oplossingen in de markt. Daarnaast is de Availability suite 9.5 van Veeam zo ver geoptimaliseerd, dat hij tot wel tien maal minder performance van uw hardware vraagt. Dit maakt Veeam tot een zeer geschikte oplossing voor de backup en replicatie van uw systeem.

Service van Veeam en Dutchwyse
Een lage prijs met een snelle levering betekent niet dat daarbij geen goede service hoort. De Dutchwyse Veeam specialisten staan u bij in al uw vragen omtrent Veeam oplossingen of vragen over virtualisatie of backup en replicatie.

Meer weten over Veeam oplossingen en Dutchwyse?
Dutchwyse is uw ideale partner voor Veeam oplossingen, bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Vul dan uw kitlist in om zo spoedig mogelijk een offerte te krijgen of laat uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Bekijk ook onze andere partners
Vmware_logo
MSFT_logo_rgb_C-Gray
Glasnet-Zoetermeer_Logo
Hewlett_Packard_Enterprise_logo