Werkplekken en Zakelijke computers

Dutchwyse is o.a. partner van HP Inc., Dell en Lenovo. Wij hebben veel kennis en ervaring met de partners en kunnen goed helpen met het uitzoeken van uw nieuwe werkplek. Gezien wij met meerdere fabrikanten werken geven wij merkonafhankelijk advies. Wij installeren de hardware met de gewenste software of koppelingen naar uw (Cloud) server. Qua beveiliging van uw werkplek denken wij natuurlijk ook mee en kunnen dit volledig voor u ontzorgen.

HP inc

Deskundig personeel

Onze deskundige medewerkers kunnen uw werkplek op locatie installeren. De eventuele randapparatuur wordt geïnstalleerd en werkend opgeleverd op de nieuwe werkplek. Support en onderhoud van de werkplek kan uiteraard op afstand.

Standaardisatie

Bedrijven vinden het vaak prettig om met vooraf geconfigureerde systemen te werken. Bij een aanvraag voor een nieuwe werkplek wordt dan gedefinieerd welke type medewerker het beste kan werken met welk type systeem.

Wij zorgen dan dat het gewenste besturingssysteem en applicaties direct staan geïnstalleerd. Door middel van een image kunnen wij op kort termijn de pc/ laptop leveren. Dit scheelt veel tijd en onnodige ‘’tools’’ op de werkplek.

Meer informatie over een nieuwe werkplek?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van een nieuw desktop, workstation of laptop? Neem dan contact met ons op via +31 (0)88 50 64 500, of laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.