Roelofarendsveen 17-02-2020

 

Dutchwyse Sponsort Play4Kids

De kinderen van nu zijn de maatschappij van morgen. Daarom is het zaak om ervoor te zorgen dat alle kinderen de kans krijgen op een veilig thuis, liefdevolle opvoeding en goed onderwijs. Daarnaast verdienen de mensen die om uiteenlopende redenen niet meekomen in de maatschappij een steuntje in de rug.

Stichting Play4Kids zet zich al meer dan tien jaar in voor kinderen en jong-volwassenen, met een spreekwoordelijk rugzakje, die hulp en begeleiding nodig hebben in de zoektocht naar balans in het leven en een plek in de maatschappij. Dit doen zij in Nederland vooral in de vorm van gericht werken aan een gezondere leefstijl met voedingsadvies en sport, een betere communicatie en het ervaren van de kracht van muziek en kleur.

 

Buitenlandhulp
In het buitenland werkt Play4Kids vooral aan de basisbehoeften van kinderen voor wie de mogelijkheid tot scholing, muziek en sport geen vanzelfsprekendheid is. Hiervoor organiseren zij onder andere inzamelingsacties in Uganda, Zuid-Afrika en Swaziland en in samenwerking met andere organisaties ook in Ethiopië en Lesotho.

Wij sponsoren stichting PlayforKids al jaren en zijn er trots op dat we een steentje bij mogen dragen in het creëren van kansen voor degene die het net iets moeilijker hebben.

 

Sponsoren
De stichting kent geen winstoogmerk en krijgt geen subsidie of enige andere vorm van steun vanuit de overheid. Zij zijn volledig afhankelijk van sponsoring en daarom zijn nieuwe sponsoren niet alleen van harte welkom, maar ook hard nodig.

 

Neem contact op!
Website : https://stichtingplay4kids.com/
Telefoon : 06-524-516-00
Aanmelden als sponsor: info@stichtingplay4kids.com

Socials :
Facebook : https://www.facebook.com/stichtingplay4kids
Twitter : https://twitter.com/kidssp4
LinkedIn : https://www.linkedin.com/company/stichting-play4kids/