Werk jij ook graag achter een rommelig bureau vol paperassen en een wirwar aan kabels waarop je oude, veel te trage laptop met piepklein scherm al blazend zijn best doet om je werktempo enigszins bij te houden?

Denk het niet he? Geen nood, we gaan je helpen.

De tools voor een opgeruimde en efficiënte werkplek.

Een razendsnelle notebook, twee externe monitoren en een docking-station waarmee je alle accessories met één kabel aansluit op je notebook.

HP ProBook 450 G8

899.00994.00

De nieuwste versie van de 8ste generatie HP ProBook 450 is als vanouds dun en licht en beschikt over alle essentiële zakelijke functies, tegen een scherpe prijs.

Aanbieding!

HP P24q G4

169.00

Op zoek naar een monitor met een vlijmscherp (hoger dan full-HD) beeld en uitermate goede verstelbaarheid voor de juiste werkhouding? Dit is de HP P24q quad-hd” monitor die door de hoge resolutie meer werkruimte biedt dan een standaard Full-HD monitor.

Newstar FPMA-D550DBLACK

39.95

Met de Newstar FPMA-D550 monteer je tot aan twee stuks 32″ monitoren á 8 kilo per stuk aan de rand van je bureau. Door de uitstekende flexibiliteit kan je de monitoren naar wens kantelen en draaien om zo voor een perfecte werkhouding te zorgen.

De tips voor een opgeruimde werkplek

Goed advies om niet zomaar van tafel te vegen; Wist je dat een opgeruimd bureau onbewust veel meer rust geeft om aan te werken? Ook is een schone werkplek fijner voor je collega’s en geeft het een professionelere uitstraling.

 

1 : Opgeruimd staat netjes
Regel prullenbakken aan elk bureau of groep bureaus. Leer jezelf aan om rommel meteen weg te doen en zorg dat je elke keer dat je iets weggooit ook even opstaat. Dan pak je meteen de beweging even mee.

 

2 : Einde dag? Einde rommel
Leer jezelf aan om de laatste vijf minuten van de werkdag je bureau op te ruimen. En dan bedoelen we niet het openschuiven van een lade en in een sierlijke beweging met de onderarm alle rommel erin, maar gooi weg wat je niet meer nodig hebt en archiveer wat bewaard moet blijven. Dan voorkom je dat er een achterstand achterblijft of dat je belangrijke zaken kwijt raakt.

 

3 : Schone schijn
Bij de grotere bedrijven zal er vast periodiek een schoonmaakploeg door het pand trekken, maar het kan geen kwaad om na je werkdag even een schoonmaakdoekje over je bureau te halen. Dan begin je ‘s morgens met frisse moed aan een fris bureau.

 

4 : Thuis | Een schone thuiswerkplek
Werk je veel thuis? Zorg dan dat je ook je thuiswerkplek netjes schoon houdt.

 

5: Thuis | Niet alleen je werk weggewerkt
Werk je veel thuis? Denk dan na over een losse monitor en een (draadloze) muis en toetsenbord. Deze kan je probleemloos aansluiten op je laptop.

 

6 : Thuis | Keukentafeltip
Wil je aan de keukentafel je laptop en kabels zo veel mogelijk uit beeld hebben? Gebruik dan een losse monitor, toetsenbord en muis en leg je laptop op een stoel zodat alleen je monitor, toetsenbord en muis op tafel staan. Dit scheelt veel ruimte en ziet er opgeruimd uit!

Let op : Zorg er wel voor dat je laptop stevig staat en dat anderen weten dat de stoel even niet gebruikt kan worden.