dw_postbanner_onedrive64bit

Microsoft brengt de 64-Bit versie van OneDrive uit

Microsoft OneDrive is de cloudapplicatie waarmee persoonlijke bestanden en back-ups veilig in de cloud worden opgeslagen en waarmee data van SharePoints op werkstations beschikbaar komt.

De centrale plek voor alle communicatie

Microsoft SharePoint geldt voor veel organisaties als centrale opslag voor werkdata. Microsoft OneDrive is de tool die het mogelijk maakt om de bestandsbibliotheken binnen SharePoint te synchroniseren naar werkstations zodat er lokaal met de data gewerkt kan worden. Alle wijzigingen worden (vrijwel) real-time bijgewerkt in de cloud.


A bit faster

Tot nu toe was de OneDrive applicatie een 32-Bit applicatie waardoor deze beperkt was in de mogelijkheid om hardwarebronnen op het werkstation aan te spreken. Met het introduceren van de 64-Bit versie kan de applicatie meer geheugen in het werkstation aanspreken en hiermee bestanden veel sneller indexeren.

De OneDrive applicatie zal automatisch op alle 64-Bit werkstations automatisch geïnstalleerd worden. En maak je geen zorgen, vrijwel alle moderne werkstations zijn gebaseerd op een 64-Bit architectuur.

Wil je meer weten over het werken met OneDrive?
– Check hier de pagina “Werken met Microsoft OneDrive”

Maak je gebruik van Microsoft365 en wil je het gebruik van werkdata goed stroomlijnen met SharePoint en OneDrive?